Tuesday, February 28, 2012

kahekümne kaheksas


olete oodatud 
täna õhtul kell 19.30 pühavaimu saalis 
(sissepääs pikk tn 20 peauksest)

seeria nr 4 – stand up draama - artistic talk
tuntud performance'i, stand-up tragöödia viljeleja ja viimasel ajal ka telesaadete tegija sandra jõgeva ja ka tuntud stand-up draama viljeleja katrin essenson räägivad naistest ja feminismist, kunstipraktikatest ja meediast. õhtut iseloomustab ilmselt potentsiaalne valmisolek mis iganes suunas kujuneda...








veidi ka homsest: 
seeria nr 5 ...unfinished symphony...
kolmapäev, 29. veebruar. minu jaoks viimane õhtu pühavaimu saalis. 
võtan otsad kokku. valin välja parimad palad, millega edasi töötada, millega mitte. 
ei tahtnud ennast nagu eriti millegagi piirata esialgu, ka teema valikuga, millest päriselt ikkagi ei saanud mööda, sest mingi siht peab inimesel olema. protsessi käigus teema muutus üha selgemaks. kuigi ma ei plaaninud seda püha & vaimu nii otseselt integreerida, siis lõpuks tegelesingi ikkagi suuremas osas usu küsimusega. samas, eks usk, seks ja mis see kolmas võiks olla raha, sõda, poliitika? on need teemad, mille kohta inimestel jutt kunagi otsa ei saa.
muuseas, endiselt otsin personaalset assistenti ja projektijuhti ja/või manageri, sest mõlemat oleks nagu vaja. mõnda aega olen proovinud kõike ise teha. eriti ei jõua kõike või nii kuidagi läheb, et ei suuda vahetevahel isegi vajalikele kuraatorite kirjadele vastata ja kõik see muu asjaajamise 'romantika'.

seniks kuulmiseni...

No comments:

Post a Comment